CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Extvåtusen.

Extvåtusen.

Hej!

Här sitter jag, min gulliga lilla bäbismage och min gulliga lillebror och gungar i X2000 till Stockholm efter en ruggigt och fullspäckad helg i Göteborg!

Första gravidveckosöndagen sedan veckostarterna justerades från onsdag till söndag som jag inte firar med att cykla – får helt enkelt kompensera stort under nästa helg då det är midsommar och ren kärleks- och cykeltid för mig och Jonas. Har ändå inte varit fy skam att spendera helgen i kanalernas stad ihop med bästa brorsan.

Ni kommer förstås att få ett riktigt recapinlägg om helgen. Vi har haft det hur flott som helst trots att vi båda plågades i hettan som jävligt nog hemsökte staden just när vi var på besök.

Men X2000 är ett lika hurtigt som skakigt tågelände, kameran är inte tömd på innehållet än och vi har fina vyer genom bistrovagnens fönsterrutor. Hörs när jag är hemma, håll er flytande så länge. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.