CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Onsdagssnack om tipsen, facebookkompisgrejen, skogspepp, foto och annat

Onsdagssnack om tipsen, facebookkompisgrejen, skogspepp, foto och annat

Haha nejdå, inte har jag lånat
en el-fatbike heller. Fast hade varit
något för en med gravidflåset eller hur?

Nä skojar.

(kort från nån tysk cykelaffär vi hängde på i somras)

Hej folksis!

Först – va roligt att inlägget med de tre grundläggande råden till nybörjare inom landsvägscykling har fått en så bra respons. Jag lovar att bli bättre på att komma med sakliga rådinlägg av den sorten och ni får lova att fortsätta inkomma med era egna tips och feedback i de kanalerna där Cykelkatten syns.

Just ja, på tal om kanaler. Jag har utan att överdriva ett hundratal+ cykliga personer som står i kö på att bli vän med mig på Facebook. Oftast sker vänskapsansökningarna i samband med att något av mina inlägg blir extra omtyckt. Jag tycker förstås att det är roligt men har som en integritetsprincip att inte bli facebookkompis med dem jag inte har träffat och blivit bekant med i verkligheten. Dessutom är mitt privata konto urbota tråkigt för den som vill bli kompis med mig av mest cykliga skäl. Dels så är jag rätt inaktiv och postar kanske typ ett, två uppdateringar i månaden max? Och dels så postar jag så gott som aldrig cykelrelaterade saker för att bespara mina icke-cyklande vänner plågan att ständigt dras med en hurtig jävla cykeldåre som jag ju är. Så kära medcyklister – jag tror ni gör bäst i att fortsätta läsa och kommentera min blogg, gilla Cykelkattens facebooksida, följa Cykelkatten på Twitter och på Instagram och snacka med mig i de cykelgrupperna jag hänger. Och bli cykelkompis med mig IRL förstås 👋

Efter en vacker (som solen sken igår!) men rätt intensiv heldag i Stockholm igår är det skönt att vara tillbaka hemma i lugna Västerås. Jag måste dock medge att jag är lite… okej då mycket rastlös eftersom jag vill ut och göra två saker:

sak ett – ut och provplåta precis allt med min nya kamera som jag hämtade imorse och som står på sin första laddning just nu.

sak två – ut och provköra min nya låne-mtb som jag hämtade hos gulle-Valle iförrgår.

När det gäller sak ett så tänker jag förstås göra verklighet av det ikväll. Mtbn får dock vänta till imorgon då jag tänker haka på Valle och några till och göra åsen osäker ett par timmar i solnedgången. Eftersom jag är gravid och eftersom det var typ minst ett år sedan jag satt på en maskin med rakt styre så blir det förstås inga större excesser från min sida utan jag är ute efter bensnurr och flow och skogslukt. Och kanske ett och ett annat kort.

Förresten så är det en dubbelfirardag idag. Dels så är det en månadsdag för mig och Jonas och så är det även början på en ny graviditetsvecka. Känns som en perfekt dag för salta kolhydrater och kanske ett eller två glas alkofritt bubbel.

Skål och puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.