Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag säger ba helgen <3 Sista minuten till Göteborg. På resande fot vilar jag. Vänner. För djävligt söta småpöjschar. Hetsig men självklart humoristisk politisk debatt. Te! Stadspromenaden. Kameliahuset. Havsdoften. Sista minuten till Vänersborg. Långbad med tidningsläsning. Långfrulle och GP. Superlång promenad. Stadshistoria. Svart kaffe, åh sådan lyx. Tågresan hem, ljudet från rälsskarvarna mellan Vänersborg och Herrljunga. Glo ut på landskapet och tänka fan, att behöva cykelträna på säg, Varaslätten en blåsig dag, vi i Västmanland ska hålla käften liksom!

Det enda som fattades var mina nuvarande bästisar blodapelsinerna men så kom Jonas hem med ett nytt nät.

För lite träning i bloggen? No shit det är. Ta mig dock på orden – jag förfaller inte. Tvärtom skulle jag säga. Så bare with me, det kommer. Puss!

(rubriken kommer förstås från den surrealistiska
måsteoperan 
Kärleken till de tre apelsinerna)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.