Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hur mysigt är inte Kristiansborgsbadet/Actic om kvällen?
Lätt ett av de finaste mindre badhusen i Sverige.

Ey, detta skulle ju bli ett härligt lugnt (som i välplanerat) styrkefyror-pass. Men jo tjena. Glömde förstås bort tiden så för att hinna med eländet värmde jag upp under en oförskämt kort tid. Desto jobbigare blev den första fyran, innan benen liksom hajade att det kanske var dags att producera de små wattisarna. Men sedan så jävlar!

Blev ju hur jobbigt som helst. Den berömda pangen fanns där ändå så till slut kunde jag bjuda på både ett skevt lidandeleende, mustiga pulsökningar och den klassiska men av salongsfina träningsbloggare sällan beskrivna svettpölen under den redan ringsrostiga stationära cykeln. Fyra fyror med fyra minuters så kallad vila emellan blev det. Och nu är jag nyduschad, rosig och iklädd festligt röd (det är ju ändå tisdag) klänning och ska fara till Jonas och äta pasta.

Hej från mig puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.