Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Solen, isen, lugnet, få var orossticken, en dyrbar dag. Jag behövde ett lugnt pass och så blev det igår, lugnt inte minst på grund av den förrädiska isen täckt med ett skirt lager vatten, smält av den höga åkersolen. Körde ut ur stan på de krispiga cykelbanorna genom skogen, och fick sedan någon timma iscyklingteknik och i och med det gott om tid att koncentrera mig på att sladda lagom och att lapa sol och varmdryck ur min termosflaska förstås.

Ett sådant simpelt skönt pass, en energikälla, mitt andrum. Och självklart, när jag på vägen hem fick upp flåset och farten och otåligheten lite, så kom jag på ett gäng grymma inläggsidéer och löste ett och ett annat problem. Och kände åter som så många gånger förr, en stor tacksamhet inför dessa mina stunder av ett med farten, naturen, andetagen, däckens glada visa. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.