Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Må 2017 bli ett år med färre spurtorsk
och ännu läckrare vadmuskler!
(och mindre cykelstrul)

Hej god kväll, god första januari 2017 för sjutton folks!

Förutom att det är ett alldeles nykläckt, ångande färskt nytt år så är det ju förstås även ett nytt bloggår. Spännande va!

Det är nu jag borde drämma till med någon häftig nyhet gällande bloggen men jag ska inte lura er – det blir inga häftiga nyheter pang på just nu men säger till när det dyker upp.

Om inte det faktum att tänderna på min nya header ser nyborstade ut till skillnad från på den gamla är en häftig nyhet. Men seriöst, de var nyborstade på förra headern med men såg gula ut i motljuset. Störigt. Men nu är det nya tag. Headern är för övrigt tagen under landsvägs-SM 2016 – värmeslagupplevelsen utan dess like. Faktiskt det gångna årets hemskaske cykelupplevelse nu när jag tänker efter. Men jag gillar bilden ändå, den är idel smärta sportif och därför lite cool.

Vill ni veta en hemlis förresten? Jag retuscherade bort en blemma på kinden. Fuskigt tycker nog vissa, läsarservice säger jag.

På tal om – tillbaka till det nya bloggåret.

Jag älskar verkligen att blogga och försöker utvecklas lite för varje år (skulle säga för varje inlägg men det vore att ta i faktiskt). När det kommer till vissa grejer som skitnödigheten i valet av illustrationer och tendensen att skriva för långa inlägg, så är jag tyvärr smått oförbätterlig.

Men jag tänker att i år försöka satsa lite mer på kvantitet än tidigare. Kanske – precis som i det övriga levernet – släppa kravet på mig själv liiite och blogga lite mer old school. Lite enklare, lite sakligare. Det är ju så lätt annars att man dränker sig själv i alla episka ride stories och glömmer notera de små glädjetingen i blogglivet, som att visa upp det senaste sockinköpet eller anmärka på den grymma benkänslan under ett vanligt tidagspass.

Annars tänker jag fortsätta satsa på kvalitetscykelfoto, både mitt eget, Jonas och andra fotografernas. Lyfta fram dem och det som lyftas bör. Föra en dialog med er läsare – både i kommentarsfältet (hörni era latmaskar som hellre kommenterar på Twitter, Facebook eller Instagram) och via mail och irl. Göra mitt bästa för att ha kul med bloggen och få er att gilla den för det mesta men även ogilla den då och då ty ogilla är sunt och omväxlande.

Så i och med det så önskar jag er varmt välkomna till det nya bloggåret.

Puss och hojta till om ni saknar nåt på bloggen. Det fixar jag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.