CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Ynk gånger två.

Ynk gånger två.

En sjuk cyklist är också en cyklist, eller hur? Nu har Jonas tur kommit att bli sjukis så vi två yey. Usch det plågar mig, att vara sjuk själv är en sak men att se på när någon man älskar är det är dubbelt så jobbigt. Speciellt när han uthärdar det så tyst och när jag vet att han också längtat efter att äntligen få komma ut. Ute är det underskönt. Inatt kom snön och nu blåser det hårt så att all luften är full med gnistrande stjärnstoft, flingorna som virvlar runt i solen. Det hade nog varit en pärs att cykla i den blåsten idag men…

…vad är väl ett par timmars cykling i snösagan?

Äsch. Nu ska vi inte vara sådana. Som en på #cykeltwitter (som verkar vara en rejäl sjukstuga den med) sa – nu är väl bästa tiden på året att vara sjuk på. Fatta vara det under våren eller sommaren istället? Fy!

Vad hittar ni på idag? Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.