Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstilMellan rundorna

Mera sjuk, Gammelstilla och tre tips

Mera sjuk, Gammelstilla och tre tips

Hej! Min sjuka tillvaro fortsätter här, därav gulliga men totalt cykellösa naturbilder i bloggen idag. Noll sömn inatt, tog igen efter vargtimmen så vaknade inte förrän skämmigt sent. Jonas vaknade också hostig. Peppade igång gänget här i Hedesunda att dra ut på en promenad så vi rattade bilen till Gammelstilla Bruk (japp, därifrån whiskyn kommer) och traskade runt en sväng och lapade lite sol innan den började gå ner och vi åkte vidare till ett par andra fina ställen i skogen.

Jag må se pigg ut men det är för att det inte är någon närbild. Är fortfarande svag, blyet bor i halsen och hela gestalten är ynklig och nysig. Självklart hoppades jag in i det sista att jag skulle vakna och vara på bättringsvägen men det är bara att inse – det kommer att ta ett tag. Men skogen har självklart en helande verkan på mig.

Avslutar denna dagbokiga blogg med att peppa inför imorgon då jag ska hänga med Frida i Sandviken och med tre små stora tips:

ett. Rapha har mellandagsrea och om jag vore er så skulle jag satsa på de långärmade klassiska/brevet-tröjorna, västarna, yllesockorna och ylleunderställen – det är Rapha nämligen bäst på.

två. Linda har nått målet! 

tre. Faith, bara att köra på repeat idag <3

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Det är väldigt vackert vid Gammelstilla. Kom dit första gången när jag tog en helt oplanerad höstsväng på mc – där blev det läge att stanna till, lyfta på hjälmen o ta fram termosen – o bara njuta av stillheten, ensamheten o livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.