Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej!

Tänkte bara påminna er om SméCrossen imorgon. Vädret ser ut att bli episkt crossigt och jag har fått äran att speaka. Att speaka är alltid kul – att speaka på en crosstävling är extra kul – att speaka på en grannklubbtävling är både extra kul och extra utmanande!

Eskilstunas bana är ruggigt tuff. Faktum är att det är min ruggigaste bana. Jag har kört den två gånger och det har varit episkt lyteskomiskt varje gång. Det enda som är jag på denna bana är de två episkt otäcka skråpartierna samt sand- och lerkurvorna dårå. Resten är mayhem och med andra ord otroligt kul att köra, heja på, fota och kommentera!

En gång under mitt första trevande (nu är jag inne på mitt tredje trevande) crossår bjöd jag Lisa Nordén på min plats i startledet (jag var framseedad – Lisa hade inte kört nån crosstävling innan). Nåt sa mig att Lisa hade större chanser att ligga längre fram än jag och hehe, jag hade minst sagt rätt. Hörru Lisa, dags att börja köra cross igen? Vi saknar dig!

och så här såg det ut 2014 (ett av mina första crossrace så bare with me vid 2:50):

 

Hur som helst.

Jag hoppas att så många som möjligt hittar till Vilsta friluftsområdet (Raststugan) imorgon. Från SméCrossens sida kommer det att bjudas på en sjujäkla häftig crossbana med den glada Raststugans alla faciliteter – från min sida får ni den peppigaste racemusiken och snacket.

Vi ses imorgon – PM här, föranmälda där. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.