Cykelkatten

Afterbike, afterglow

vasaparken

Se så fin vår Vasaparken var för bara några dagar sedan. Nu är det kallt, ruggigt kallt ute. De torra prassliga löven har förvandlats till stadscykelfientlig halka och ljuset… det är till för de lediga. Jag kämpar på, snart är arbetsbördan något mindre. Puss, vi hörs kanske imorgon och då ska jag berätta lite roligare saker.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.