Cykelkatten

Afterbike, afterglow

bike lunch

Den här kreationen (undrar om Arcimboldo vänder sig i graven nu?) som skapades under buffélunchen med baby på stans Café Bianchi idag beskriver mitt senaste dygn rätt så bra. Null cykelträning, mängder med mat. Men någon gång måste man ju återuppbyggas eller hur.

Idag är det helvetiskt varmt så hjärnan pallar inte tänka ut något längre blogginlägg men ni kan ju få helgens planer i alla fall. Imorgon ska jag vara fotografchaffismedmerafunkis under CK Distans Swedish Ultrabike 610 (jag som gjort deras hemsida en gång i tiden btw, gillar fortfarande hur enkel och avskalad den är hehe). Jag är ju som ni vet ihop med en randonnör plus själv en wannaberandonnör* (nån sommar, nån sommar). Nä men då blir det bil, gång och tåg hela dagen imorgon. På kvällen fyller bästa Grannen år så då firar vi hans närmast sörjande polers honom på någon lokal.

På söndag blir det Helgmys och om benen bär förlängning på grus med lite banrekning för framtida grusrace. Hinner kanske bada också, om det är fortfarande varmt?

Om inte annat så går det ju alltid att råka ta ut kurvan lite fel så man hamnar rakt ner i själva vattengropen. Kom och kör Helgmyset du med – kl 10 börjar det, mer info i CX Västerås.

Vad ska ni göra i helgen?

Puss!

* visst, jag cyklar gärna långt men man får liksom inte riktigt kalla sig randonnör innan man gjort några riktiga brevettar med stämpelkort och allt – Rapha 12 Hills hade iofs ett stämpelkort men räknas nog inte riktigt som ett brevetlopp

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.