Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Tokförkyld i dagarna tre. Idag – startade på nåder. Rapha 12 Hills. Shit vilken underbar ride. Lovar berätta allt men nu – tacksam att kroppen plötsligt kom igång i alla fall. Myser i stugan; dricker ale.

Är också tacksam för alla reaktioner på och delningar av mitt förra inlägg om orättvisorna i de Swe Cup-avslutande loppen. Positiva som negativa – även om det är olyckligt att vissas reaktioner mot arrangörerna gått över gränserna för vad som är ett ok beteende. Jag tar dock inget som helst ansvar för det. Det ska ingen annan av er FLERA HUNDRA cyklister/vettiga människor som kritiserar orättvisorna heller.

Arrangörerna har kommit med en kommentar; prispengarna har justerats något. Resten kan ni läsa om på deras facebooksida.

Idag tog Jenny Rissveds ännu ett svensk OS-medalj inom cykel (Emma tog ju silver häromveckan) – inom MTB och med total dominans.

Jenny gjorde det för att hon är ett cykelgeni och för att det har satsats på Jenny.

Det är hög tid att satsa på svensk cykling, och satsningen börjar på hemmaplan.

Nu drar vi ner på  jönköpingstan och äter middag med våra cykelvänner. Puss och ni är bäst!

På riktigt.

P.S. #Rapha12Hills är ett hett instatips just nu.

ipad-inlägg

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.