Cykelkatten

Afterbike, afterglow

DSCF1412

Schweiz är ett kontrasternas land.
Fabz hemland, de eleganta retoromänska gatunamnens land.

Men så målande för hur jag känner för läget idag. 

Hej. Är hängig och tråkig idag. Somnade med pepprad hals igår, vaknade med rökig hals imorse. Kroppen gör ont, tankarna är sega, har nära till tårarna. Så himla typiskt just när vi ska ha crossträning i Gropen ikväll – och Rapha 12 Hills i Jönköping helgen!

Jag vill förstås köra både och – hallå jag har ännu inte kört en enda gropenträning den här sommaren – men jag befarar att jag måste vara vuxen och prioritera (ordet torrare än min hals just nu). Eftersom 12 Hills är längre fram och längre bort och dyrare och händer bara en gång om året så vore det förstås tråkigt att bomma den. Dessutom vill jag åtminstone en gång vara frisk i Jönköping – förra gången vi åkte ner dit på träningsläger så var jag sjuk, satt drack bärs och läste Kadens (året var 2013) lutad vid campingens gärdesgård och mådde apa på grund av förkylningen och för att jag var så avis på Anna, Johan och Tony som förlustade sig i de feta backarna. Så – ni fattar – jag vill också förlusta mig i de feta backarna, och gärna frisk tack!

Särskilt med tanke på att jag äntligen ska få cykla med min bloggkollega / medcrossie / motcrossie (i CX-cupen dårå) Anna Jansson – som jag förresten helfräckt litar på när det kommer till lokalkännedom hehe. Jag har verkligen sett fram emot riden så snälla fina influensagudar, gör mig frisk.

Kvällarna är ju som vackrast nu; cyklarna glänser, lockar till fart och äventyr. Jag vill utmana mig och utvecklas.

Jag vet att jag förtjänar min beskärda del, har ju knappt varit sjuk i år, men ändå. Inte än. 

Jäkla cykelbloggare. Antingen så är vi orimligt pepp eller orimligt träningsabs-depp. Nåväl, tack för att ni står ut med oss ändå, skål med myntate och nu jäklar harden jag the fuck up här, med en chokladbit till förstås.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.