CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Ett litet hemmahej.

Ett litet hemmahej.

IMG_4507

God morgon folksis! Tänka sig, mitt första blogginlägg sedan den 21 juli – hur gör man nudå för att blogga? Och ska jag verkligen blogga, jag som tänkt mig att låta bli tangentisarna under hela semestern? Men fasiken, nu är jag ju ändå hemma och allt, och trots att jag har en semestervecka kvar (jag vet lyx lyx men tro mig som jag slitit för dessa fyra sommarveckor) så spenderar jag inte dagarna bakom Pössl-ratten alternativt försökandes föra en tar ni kreditkort-konversation med dialektalt tysktalande campingdrivande individer som fortfarande tror att wifi är något man serverar ihop med knödel. Sex länder har jag och Jonas gjort under de två veckorna som har gått. Firade med en riktig liten benmörartur i den västmanländska motisen igår, med tillhörande lyxfika i Enköping så klart. Jag lovar ska berätta allt, och om cyklingen med – även om det tro’t eller ej för en gångs skull inte varit huvudsysslan på resan! – men nu har jag lite bråttom. Ska försöka hinna med tåget till Stockholm – tänkte ta och sno lillebrorsan ett gäng dagar här, nu när vi båda är lediga och kan hänga järnet utan de vuxnas träliga inblandning. Så vi hörs lite senare.

Hur har ni haft det de senaste veckorna? Har vädret varit fint och vindarna snälla? Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.