CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja reser

Min semester hittills & min semester framöver

Hej folks! Jag har som ni kanske märkt semester. Hittills har den varit i mitt tycker rätt händelserik vilket är fint ty jag är en sådan som vilar bäst inne i äventyret.

Vi tjuvstartade ju semestern lite med att åka till Norrköping, köra kortbane-SM, poolhänga där vi bodde och campa naturskönt

Sedan så har jag

varit till Stockholm och firat min mamma som fyllt år

kört hopplöst krångliga backintervaller på Lidingö och hälsat på elfvikdjuren – krångliga intervaller ty det var innan mitt nya växelöra hunnit komma

varit med och lett och njutit av den roliga och softa Rapha Womens 100-riden arrat av Camilla och café Le Mond

och kört med bland annat dessa sötton

Ett foto publicerat av Jonas W (@jswg)

hela tiden hejat på min baby som kört Sverigetempot i kalla Norrland

och kommit på idén att till nästa gång det är Sverigetempo dra ihop ett litet starkt randotjejstall som vill göra grejen ihop – mer om det kommer!

sen dragit till världens bästa Frida i Sandviken och klättrat myggberg, gosat katt och ätit gott

Ett foto publicerat av Jonas W (@jswg)

och skulle egentligen vara där till typ idag men så fick jag sätta mig i passaten och köra upp till Östersund – by genom by genom by – ty babyn hade stressat för mycket och blivit krasslig och bestämt sig för att hundra mil på tre dagar fick räcka för i år. Jag är så sjukt impad och de verkar bli ett starkt team till nästa gång!

Så nu har vi varit hemma och vilat upp oss lite. Jag har passat på och rastat crossisen. Men nu kommer jag inte crossa på ett tag ty ikväll byter vi passaten mot en Ford Transit och åker ner mot det jag gillar bäst

och ni vet ju vad det är

– EUROPA OCH BERGEN!

Vi har liksom inte planerat järnet här men tanken är att blåsa på till södra Tyskland och sedan ta sig in i Österrike, campa och cykla höjdmeter där, sedan åka lite till och cykla någon höjdmeter extra någonstans fint, sedan avsluta med Stelvio-passet. Men inget är hugget i sten; det får bli semesterledigt och vi stannar där vi känner för det är tanken. Hemma blir vi om ett par veckor.

Så, vad gör vi med er under tiden jag rör om bland kontinentalplattorna?

Jag avger inga blogglöften – kanske kommer det något inlägg, kanske inte, tänker satsa på vila, läsa, rita – utan tänker för en gångs skull använda Instagram (speciellt nu när det även finns till iPad) som ett kommunikationsmedel. Så får bloggisen sig en liten välförtjänt paus och vi drar igång allvaret igen när jag är tillbaka hemma. Deal? Cykelkatten heter jag förstås på insta. Puss och ha en underbar sommar så länge.

 Tonight, me and my boyfriend are heading South for some Europe adventures. We plan both to ride and to rest just as much as we please. We’re back home in about two weeks – until then, you’re more than welcome to follow my adventures at my Instagram account cykelkatten

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.