Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesKatja tävlarLivsstil

Fricyklisten inför SM eskapistar

Fricyklisten inför SM eskapistar

Alpackor är supergulliga. Estetiskt blockklippta och ger ifrån sig snälla ljud.

IMG_3116

Antivägar är de bästa vägarna att köra på, med racern så klart.

IMG_3166

Cykla med ryggsäck är föga elegant men nödvändigt om man ska till Frida tur och retur och inte pungat ut för en raphidura ännu.

IMG_3137

Snöåvägen mellan Fagersta och Ludvika whips the llama’s ass!

IMG_3201

Katja illustrerad av Jonas

Om två dagar är det mitt livs första SM för mig och jag är helnervös och jag vet inte alls hur det ska gå och jag vill inte jinxa någonting så jag bloggar om alpackor och dricker rosa lemonad och drömmer om en sodasifon på jobbtid istället. För att svalka mig inför viktiga tävlingar, alltså.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.