Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

  1. Helt rätt målsättning – hoppas att det går vägen för dig! ? Ska hålla tummarna och heja på vid sidan av. ☺
    Nöjer mig med tempot jag.

    1. Tack snälla! Nöja dig hehe, fy va jobbigt det är att köra tempo, nåt år ska jag våga mig på att börja tävla i det också. Superlycka till!

  2. Woho! Du kommer få grymt kul! Ladda med sömn och bra kost och ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar, mer än så hinner du inte göra nu. Jag hejar på dig!

  3. Kul att du kör! Jag ska också köra och är minst lika nervös som du är! Heja oss! Kan dock lugna ner oss med att Emma J inte verkar vara anmäld så det kanske tar liiite längre tid innan det börjar köras assnabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.