Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja reser

I dina ögon vilar havet självt, åh låt mig också vila i dig

I dina ögon vilar havet självt, åh låt mig också vila i dig

IMG_0387 IMG_0436

soller

IMG_0457

2015-04-19 13.30.30

Hej. Jag drar till Mallorca. Häng med mig, molnen, alla raska vågor, ni salta dropparna, följ mig och låt mig inte bli till havsskum ?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.