Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej den här helgen innehöll prick noll cykling.

järnvägsmuseet1

Istället packade jag med mig lillebror i passaten och styrde kosan mot Gävle och Sveriges Järnvägsmuseum till att börja med.

img_2208jpg_26274667561_o

Utsökta detaljer, kolbitar

img_2205jpg_26314937826_o

och de svunna tidernas omisskännligt kostsamma flärd.

img_2233jpg_26248641282_o

Därefter mötte vi upp Erik!

skog

som visade upp en av Gävles magiska skogar för oss. Hemlingby – både gulliga bonnedjur, mtb-åkare, populärmusik ur backhögtalarna och pyttelite slalomsnö kvar.

img_2222jpg_26341042605_o

Vi besteg självklart ett högt berg, än från det ena, än från det andra hållet. Bakom varje storasyster…

hemlingby

och letade oss sedan till ett vindskydd som Gud eller snarare allmänheten glömt – perfekt för oss!

img_2242jpg_25736177234_o

Erik och brorsan tog itu med eldandet

img_2247jpg_26068181670_o

det samarbetades för fullt

vindskydd

och jag satt mest och njöt av att inte göra någonting alls förutom mumsa i mig korv efter korv efter korv.

Ungefär så fortsatte hela helgen! På söndagen upprepades korvsuccén ute på Västerås trollskogsbidrag Ängsö och så hanns det med ännu mer mat och så lite Paris-Roubaix fast det var ju ingen av mina favvon som vann så orka komma ihåg loppet, hehe.

Nu är jag stark igen. Jag behövde förra veckan för att hitta tillbaka till mig själv lite. Nu är jag här igen.

Ikväll blir det klassisk softrull för att få igång benen inför veckans tuffare pass. Imorgon leder jag en intervalltisdag-grupp, på onsdag blir det skölj, på torsdag tänker jag intervalla igen, på fredag vilar jag eller lunchgymmar och sedan distansmaxar i helgen. En vanlig cykelträningsvecka att se fram emot med andra ord – men vi vet ju att inget cykelpass än det andra likt!

Må benen vara med oss, puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.