Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon! Var på gång med att dra ett inlägg om hur härligt det är att cykla i regnet (alltid retar sådana inlägg någon!) men råkade få syn på mitt namn i Dagens Nyheter. Jag vet inte hur det är med er, men en annan som dras med både bilandet, tågandet och stadscyklandet kan ju inte riktigt låta bli att tycka till om den rentav livsviktiga frågan cykelpendlingens bild och roll i det moderna samhället.

Så jag tycker till, något teknikfilosofiskt, något humanistiskt, lite historiskt men mest vädjande och resultatet är HÄR:

katja fedorova 1

Läs gärna artikeln och tyck till – här eller i sociala medier. Vi som vill ha en rättvis, human infrastruktur måste bli fler, och vi måste vara aktiva.

katja fedorova 2

Puss, stå aldrig still <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.