CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Nine grey favourites today ☁

Nine grey favourites today ☁

grey collage

Hi. The sky is grey, David Gray’s This year’s love is floating into my ears and I’m wearing grey eye shadow to celebrate this ordinary rainy Tuesday. Here are some other things grey, the beautiful colour that fits all kinds of looks and occasions, on and off bike.

1. Blackwater on/off rain jacket, Santini 2. Soft grey post training bath towel, H&M 3. Grey screen analog GPS speedometer, Omata 4. Superlight short cycling love, Katusha 5. White marble road jersey (both girls and guys), VOID 6. Warming cotton city cap, Vulpine 7. Fantastic diamond ring, Pippa Small 8. Grey stretch-denim sports bra, Lisa Marie Fernandez 9. Steely grey floor pump, Bontrager.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.