Cykelkatten

Afterbike, afterglow

BDICP

Jag vet inte hur det är med er men jag gillar killar, speciellt i cykelkläder och speciellt starka alltså!Fast ibland spelar kläderna mindre roll, det räcker med naturens skinsuit i förförisk belysning som Thomas Dekkers i den här reklamfilmen…

 

Vänta förresten, vad är det han gör reklam för?

Måste titta om.

Eh i alla fall, gillar ni också starka killar i tajt? Då är bloggen #BDICP – Bangable Dudes in Pro Cycling – något för er. Extra plus för dem varje gång de postar någon bangable crossdude.

För avis eller för sugen på alla bangable dudes? Vi kör en mindre bangable (ty för baggy kläder) men likväl sexigt skillad dude som fattat grejen med att krascha med stil är grejen:

 

Snodde videon från Fat Cyclist-bloggen, skoj bloggtips till er förresten, en snubbe med humor, läs ba hur han recenserar Zabriskies kulor hehe.

Om ni tycker att jag sjunkit för lågt i min objektifiering av hårt arbetande cykelmän så måste jag ju posta den här moderna klassikern här. Fabbes nerförsåk under Touren 2014, där snackar vi lågt så en får rysningar och kycklinghud på armarna. Så ska nerförscykling se ut!

 

Nä dags att lugna ner sig. Vi avslutar detta inlägg med ett filmtips om fyra cykelgubbar och deras försök att göra upp med Mont Ventoux och sina gamla minnen. Filmen, som hittills enbart släppts på nederländska, verkar tyvärr vara ytterst gubbnormativ (småroliga sköna cykelmän med myskaggar, en snygg humorbefriad icke-cyklande kuttertjej som dyker upp då och då men annars kvinnotomt på cykelvägarna etc. element). Tack och lov ser verkligheten annorlunda ut – få är amatörcyklisterna, herrar som damer (mig inklusive men jag ska fanimig ge tillbaks), som inte blivit omkörda av de bitiga gamm-tanterna uppför jätten i Provence.

Nevertheless är filmen en fin syn av berget och den retrodoftande cykelestetiken. Voilà!

 

Och glad fredag på er kära vänner.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.