Snack

Walter tokköraren.

T1-_pSvMkw4

Djärve Walter skäms.

Visste ni att den första någonsin polisjakten på en motorburen fortkörare skedde på en cykel? Britten Walter Arnold busade till och överskred den tillåtna hastigheten på 3 km/h med fyra gånger och uppnådde den skandalösa farten på hela 12 km/h. Som tur var hann den vakande konstapeln hoppa på sin tjänstecykel och stoppa galningen i tid. Svettigt – men effektivt.

Det var 1896 det.

Under tiden håller jag på och jobbar på racerapporten från helgens Basemile Snowdown-event. Ha tålamod och kör lugnt så länge.

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.