Cykelcross,  Katja reser

The snow must go on.

rockelstad

Hej. Hemma nu, från en otroligt fin och trevlig helg i snöcyklingens tecken. Berättelsen (eller snarare, flera berättelser) kommer men nu ska jag däcka och njuta av att inte behöva gå upp i ottan och lycra upp mig. Skojar. Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet. Men natten är här, i sömnen vill jag räkna rådjur som hoppar över vägen mitt framför mina ögon.

Det var slaskigt när vi körde hem i mörkret idag. Det vankas brunare vägar. Ännu mer snö som smälter bort undan våra däck. Vill inte att det ska sluta, must the snow go on.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.