CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Mina två frukostar.

Mina två frukostar.

IMG_2032

Frukostvarianten ett: hårdkokt havregrynsgröt, två perfekt kokta ägg, ett glas apelsinjos, en mugg beskt starkt kaffe (inte hällt upp ännu på bilden), en bit ost eller en chokladbit till och så en karta att studera så klart.

IMG_2028

Frukostvarianten två: obredda rågmackor med lagrad ost eller lax på, gräddig äggröra med massor av salt och svartpeppar i, ett glas apelsinjos, en mugg beskt starkt kaffe (inte hällt upp ännu på bilden), en chokladbit till och så något att läsa.

Det var mina två standardfrukostar det. Vad äter ni helst på morgonen? Och god morgon förresten.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

9 kommentarer

  1. En stor skål med fruktyoghurt (jag vet, sötad yoghurt är bara soooo wrong men…), flingor (även dom sötade, så jävla fel ute jag är), två rejäla smörgåsar: en med ost och en med pålägget för champions: messmör.

  2. Jag önskar jag vore en frukostmänniska men det är jag inte. jag måste äta för att jag måste och är sällan hungrig. Men eftersom jag ska fungera resten av dagen tvingar jag som oftast i mig två smörgåsar med leverpastej och ost, allstå en av varje. Två stora koppar kaffe. är jag på frukosthumör blir det antingen lite havregrynsgröt med hemkokt lingonsylt eller lite naturell yogurt och musli, den där vanliga ostötade varianten.
    Det finns ett undantag, det är frukosten efter Happyride, då jäklar slinker det ned ägg, fil, mackor, frukost, smoties och det godaste av allt, nygräddade våfflor!

  3. Alltså, frukosten är dagens viktigaste mål, jag älskar frukost! Havregrynsgröt med hemkokt lingonsylt, löskokt ägg, knäckemacka med leverpastej och gurka, mjuk macka med ost och paprika eller nåt annat kul pålägg. Apelsinjuice(kan inte leva utan…), kaffe i byttor.
    Precis som för Helena så blir det ju hotellfrukost efter fredagsmorgnarnas cyklingar. Då ser det lite annorlunda ut, då äter jag ordentligt… :) Stor skål med vaniljyoghurt, bran flakes, russin och lite frön, mackorna ser ungfär ut som ovan fast fler. En stadig bit brie, lite rökt korv och ett ägg. Tjock och god våffla, juice och kaffe. Kanske en bulle till kaffet om det får plats. Skulle andan falla på slinker det ner lite färsk frukt också, men det är så lite energi i förhållande till hur mycker plats det tar i magen så det blir inte så ofta.

  4. Jag älskar frukost!! Vardagar äter jag nästan alltid fil, musli och kokt ägg med en kopp kaffe. På helgerna lyxar jag gärna med scones eller liknande. Innan långpass äter jag gärna havregrynsgröt med russin i.

  5. Jag kan tycka att frukost är dagens bästa mål, men har fallit för bekvämlighet på vardagarna och äter samma gamla havregrynsgröt varje dag. Kanske dags för en förändring. :) Tack för dina tips. Helgerna däremot så kan det bli både pannkakor och scones när andan faller på. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.