Between the rides,  Livsstil

Kejsarens trygga kläder.

 

23899355900_1e2db4659b_o

Mitt hem. Så fort jag iklädd enbart Katja glider in i cykelkläderna så är jag mig själv och hur vacker som helst även om jag skulle råka vara ensam om den åsikten. Jag är trygg och hela mitt väsen kalibreras och sedan optimeras för ett enda tekniskt men också organiskt syfte. Iklädd cyklistens motsvarighet till höga klackar skiter jag högaktningsfullt i om någon ropar

Men kejsaren är ju nästan naken!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.