Cykelkatten

Afterbike, afterglow

adidassneakers

Hej. Nåt är fel på bloggen så bilderna är gullefjuttiga men Sinterlaars är på det så det lär ju lösa sig snart (och blogrape är ett faktum, gäller bara att hitta det innan det hittar mig :P). Dessutom måste jag ånyo översätta alla “one comment”-texter så de blir på svenska igen men palla göra det nu. Överhuvudtaget pallar jag inte så mycket just nu. Pallar inga storslagna årssammanfattningar, pallar inga målbeskrivningar. Kanske får ett rus och skriver ihop något sådant senare men just nu – äsch. Jag väntar mest på min riktiga ledighet som börjar överimorgon för då jävlar är jag ledig från alla måsten fram till den sjunde. Fatta sex dagar utan en enda jäkla storhelg i sikte. Blir jag inte sjuk (som jag alltid blir när jag blir ledig) så då jäklar ska det sättas ihop storslagna bloggsaker!

Men hörni, till saken. Jag gymmade för sista gången för i år idag. Hur skönt som helst. Vi var inte många som tränade idag. De hemska mixarna som F&S på Rocklunda (världens bästa träningsanläggning för övrigt men musiken… Ta mig härifrån!) kör spelades av någon anledning inte utan man fick gymma till Ace of Base och andra glättiga gammelhits. Trevligt.

Jag sportade mina nya neoniga adidasdojs och körde core, armar och rygg. Benen fick vila efter uppvärmningen – de två dagarna ute hade satt sina spår. Älskar satta spår förresten, nu är det totalmys i hela kroppen.

Så tänka sig, trodde aldrig jag skulle berätta det men cyklistens sista pass tvåtusenfemton blev inte cykling utan gym. Nåväl – jag kommer att cykla till tåget som ska ta mig till Stockholm och det nya året imorgon.

Vilket blev/blir årets sista pass för er? 

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.