Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katjas festiva kalender 2015

Katjas festiva kalender Lucka 3 ~ Motori moderni (ett avslöjande)

Katjas festiva kalender Lucka 3 ~ Motori moderni (ett avslöjande)

Hehe, den här luckan är inget annat än ett avslöjande. För två veckor sedan drog jag till favvostan Gävle och impulsköpte mig en finfin kultig passat anno 2000-talet! Tanken är förstås att jag ska kunna dra alla mina cyklar, en och en annan cykelkompis samt slagga i bilen de gångerna det skiter sig med att hitta ett lyxhotell nära tävlingsbanan. Kul va? Passaten är en sann best, tung och beskedlig, men ändå sportig i styrningen. Vi håller på och bondar just nu. Det går riktigt bra förutom när man ska backa i nattmörka stan – passaten råkar ha djävulskt tonade ungkarlsrutor men det ska vi nog försöka lösa så snart det går.

IMG_1202

Det var dagens lucka och dagens hit det, spana gärna in Motormännens pedagogiska musikvideos på Youtube. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.