Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej!

Så här i festiva tider är det brukligt med bloggjulkalendrar. Tänkte i det här inlägget utan inbördes ordning hylla mina cykelbloggkollegornas julkalendrar – alla unika på sina sätt och alla värda ett – nej hela tjugofyra ju! – besök. Vi kör:

swyzak

Min cykelkompis tillika crossuperstar Johan har ju en bakgrund som snabb löpare. Johans julkalender öppnar därför upp våra ögonen för livet som dedikerad löpare. Här hittar ni Johans blogg.

Skärmklipp

Falustoltheten Öijer har i år valt att bjussa på en masse cykeltips +ANNAT i sin julkalender. Henrik kan sin grej så in omedelbums och lär er. Jag följer dem (nästan) slaviskt i alla fall. Henriks blogg finner ni här.

Skärmklipp

Supercross-Anna lättar inte på trycket bara för att det är juletider hit och dit. Anna verkar inte köra nån regelrätt julkalender på bloggen men jag misstänker att vi kommer att få läsa om minst tjugofyra härliga pass. Eller..? Jag följer med spänning, här är Annas blogg.

Skärmklipp

Den lika snabba som glada nyjämtlänningen Hasse Gustafsson – som driver en av de trevligaste multitränings- och cykelbloggarna på nätet – kör i år önskekonceptet. Man får önska ett inlägg och sedan så svarar Hasse allt eftersom. Jag är nyfiken på Hasses (kanske vilda?) ungdomsår, vad är ni nyfikna på? Bloggen finns här.

Skärmklipp

Även hos Jönköpings mtb-guldpenna Elna står läsarnas önskningar i centrum. Blödiga mig vill förstås läsa något cykelromantiskt – ta chansen att fråga något ni också! Elnas formcykel bor här. P.S. Kvinnan har äntligen kittat upp sig på en cross så snälla, kan inte någon fråga om nästa års crosscupen? Hehe.

Skärmklipp

Fricyklistgänget bakom Cyklism-bloggen gör en julkalender helt i min vetgiriga smak. Varje dag bjuds man på tips om cykelrelaterade böcker och filmer. Cykelkulturen <333 Här ligger bloggen.

Skärmklipp

Sist men inte minst måste jag ju förstås ta upp göra reklam för min egen festiva bloggkalender också. Jag vet inte om man blir särskilt mycket klokare av den, men lite musik och låtrelaterat cykelsnack har man väl alltid lite glädje av. Min blogg hittar ni här. Här som i här alltså.

Det var de cykelrelaterade festiva kalendrarna som jag kan komma på just nu. Känner ni till fler, har jag missat någon bra? Tipsa på så läser jag och uppdaterar! Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.