Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Helg yeah!

Helg yeah!

23380161372_749c106580_o

Hej. Tänka sig – en cykel- och tävlingsfri helg. Känns märkligt, jag har ju antingen tränat eller tävlat hela hösten. Ändå känner jag ett lugn i kroppen. Jag har kommit till den punkten i min träningskännedom att jag vet att den vilan som jag unnar mig nu lönar sig med råge i längden. Så i helgen tränar jag ingenting. Jag sover och njuter ikapp. Idag blir det fest med mitt jobb, imorgon sticker jag till Gävle för att andas och vara med dem jag tycker om och på söndag hoppas jag på promenad och sedan trevlig kväll i cykelklubbkamraternas lag.

Förvänta er därför inga race- eller träningsrapporter – men självklart kommer musikluckorna att fortsätta öppnas en och en. Puss och glad decemberhelg på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.