Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Min kompis är med på en dejtingsida och häromdagen pratade vi nätdejting. Jag har aldrig med flit nätdejtat (även om jag lärt känna folks som jag känner än idag via nätet!). Tanken med nätdejtingen är lite att man ska lära känna varandra innan man träffas. Totala motsatsen till mina ytliga förhållandestarter där jag alltid börjat med att falla för killens fysiska utstrålning. Men tänk om jag skulle vara med om en sån där nätdejtingchatt, hur skulle det se ut? Här är ett litet tankeexperiment!

N får stå för Den Okända Nätkillen, K får stå för Katja.

Scen 1 av 1, rum Chattrummet, kulisser Inga.

N: Hej snygging! :) Gillar din bild skarpt. Vad är det för konstigt skydd du har på huvudet? Kan bara säga att jag gillar alla slags tjejer även handikappade!

K: Det är en cykelhjälm.

N: Jaha jaså hehe, söt var du i alla fall!

K: Tack!

N: Vad gör du en fin dag som denna?

K: Tja, nu är ju jag på toa och chattar med dig, annars tänkte jag cykla med mina vänner!

N: Är de också störda?

K:

N: Skojar ju med dig! Gillar du killar med humor?

K: Jadå, Jensie har till exempel skön humor!

N: Så du har pojkvän?

K: Nej, han är gift och bor i Tyskland.

N: Vem är han då? *blink*

K: En cyklist.

N: Vad gör en så snygg tjej när hon inte cyklar då? ;)

K: Tja… Ehm… Jobbar? Reser? Festar? Typ.

N: Låter trevligt ju! Vad gillar du mysiga hemmakvällar, tänd brasa, bara du och jag, italienskt vin…

K: Jodå, brukar däcka på Tonys soffa efter att vi kört distans! Han brukar väcka mig till maten.

N: Vem är Tony?

K: Han är en cyklist.

N: Sover du hemma hos din manliga kompis?

K: Dårå?

N: Personligen föredrar jag när min Kvinna tillhör mig, och bara mig… Massage, vin, bara du och jag…

K: Fan bor du ute i skogen eller?

N: Svär du alltid så mycket?

K: Inte när jag är ute med Larsa, då svär vi ännu mer!

N: Låt mig gissa, är Larsa en cyklist?

K: Nej då. Han är bara lika störd som jag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.