Cykelkatten

Afterbike, afterglow

23170130745_9cdb239558_o

Visste ni att…

Raphas första kepsedition var typ för småskallar only.
Den vita kepan på Gamm-Nallen går knappt att trä på min skalle.
Dagens classic-kepsar görs lite rymligare.
Men nu trivs jag inte i cykelkeps i alla fall.

På tal om Rapha, ni har väl inte missat det nya Canyon//SRAM-laget?
Som bland annat Lisa Brennauer och Tiffany Cromwell ska köra för.
Och som Rapha ska klä nu. In och gilla laget för att hålla kollen,
nog för att teamet är USA-ish (och jag eurocentrisk) men åkarna är internationella så.

God lördagsmorgon från min morgonljusa lya ciclista! Idag vaknade jag till ett nytt liv och jag tror att jag är frisk nog att cykla. Jag är dock fortfarande för klen för att köra all in så det blir att rulla ner till vår crossträning Helgmys i Groopen, köra runt lite, kanske fila lite extra på tekniken, dra en och en annan sandvurpa, ingen extravagans, lite Barbra-smooth så där, kanske rulla en timma efteråt och så hem och duscha själen varm. På kvällen vankas supé på staden med några kära vänner och imorgon är distans tanken. Väldigt klassiskt, inget konstigt, kaffe och en bit choklad på det nu amen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.