Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlekKatja reser

Land of nevermore.

Land of nevermore.

IMG_1552 IMG_1647 IMG_1670

IMG_1613

Det har hänt en sjukt tragisk grej på jobbet. Inte första gången heller. Orden saknas, musiken saknas, dessutom kan jag ändå inte lyssna på musik på grund av käksmärtan. Så ni får några till bilder från London så länge, något att vila blicken på. Först, en fullsatt Albert Hall med mäktiga toner dånandes, sedan något skulpturvidunder vid Themsen, ett hus att vilja bo i och där vi drack eftermiddagste och så mig i min favvocykel- och vardagsjacka med Londonögat och den bruna floden som fond. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.