Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravel

Mot Göteborg och crosscupen!

Hej. Den här veckan har passerat i rasande fart. Hade storslagna bloggplaner och drämde till med ett gäng inlägg i början på veckan, sedan har jag i princip bara jobbat och jobbat och så gråtit lite men sedan blivit glad igen. Men eftersom jag är en jävel på att #lidamedstil så har jag även passat på att provköra och njuta av min nya röda älskling. Min Ridley X-fire!

Självklart kommer jag att skriva en “cykelrecension”. Trots att jag och Ridleyn är en match made in heaven så är det förstås alltid lite ovant och speciellt med en ny cykel. Hittills har jag provkört den bara en gång – men i helgen väntar skarpt läge.

Jag, Marcus (Enköping CK), Daniel (Enköping CK) och Tony (CK Valhall Elit) är på väg till Göteborg! I helgen körs ju de första deltävlingarna i crosscupen 2015!

Vi är peppa och bara lite nervösa men nu måste jag sluta för jag blir alltid illamående av att skriva och läsa i bilen.

Puss så hörs vi!

 

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

      1. Alltså, jag är ju kroniskt sugen på att testa detdäringa cross på riktig cross. Det som hindrar mig just nu är ju att jag har så jävla ont i foten som alla som tittat på gett upp på, törs inte fresta på den med löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.