CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CX och gravel

Från tunnelbanan till crossbanan.

Från tunnelbanan till crossbanan.

Hej på er från jobbstockholm. Fasiken vad jag älskar tidig morgonstockholm förresten, min morgonpromenad från Fridhemsplans tunnelbanestation till jobbet. Innan alla affärer har öppnat. Vissa håller på och öppnar. Matpressen öppnar inte förrän sju. Jag brukar köpa mina chokladkakor hos dem. Morgonstockholm är svalt och lite rått men ändå är jag fullständigt varm när jag landar på kontoret och brygger mig en kopp svart kaffe. Hemma i Västerås dricker jag oftast kontorsmorgonte. I Stockholm kör jag nästan enbart på kaffe.

Idag blir det en sån där lång mötesdag då den korta lunchen blir enda andningspausen. Sedan hoppar jag på första bästa tåget och åker hem för att i ljus tid hinna till cross-Gropen och köra ett gäng varv med fokus på tekniken. Det är bara enochenhalvvecka kvar till crosscupens deltävlingar ett och två i Göteborg så det är verkligen hög tid att börja axa crosstekniken. Benen känns helt ok, jag och Anna körde lite intervaller igår men blev inte alltför långt så jag kan nog unna dem lite mos ikväll. Men som sagt, inte bli för exalterad och börja fuska sig förbi grässvängarna och skära i kurvorna i fartens namn utan hålla fokus på att crossa snyggt och kurvigt.

Så ha en fin onsdag nu folks så hörs vi sen. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.