Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Cured bits.

IMG_0039

Hej. Idag är jag plötsligt frisk och ruggigt full med mental energi. Så synd bara att jag varit uppe sen hemska 4.30 och rest och jobbat så den fysiska energin är inte än på topp. Idag tänker jag dock vara finast på träningen – och här får ni en liten förhandstitt på varför. Ett utförligt hyllningsinlägg (till outfiten, inte mig alltså) utlovas för jag är smått förförd. Nu har jag fem minuter på mig att göra mig i ordning, det är postregnssvalt och skönt i luften. Puss!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.