CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Gjorde Stockholm, stal en cykel.

Gjorde Stockholm, stal en cykel.

PicMonkey Collage

Hej. Jag är lite mindre sjuk men fortfarande sjuk. Vilket straff i denna värmen, jag förgås. Hade i alla fall en fin om än cykellös helg – hängde med mamma och drack kaffe, badade i det iskalla havet, spanade in lite nya hemliga ställen i Storstockholm, jobbade lite med klubbmarknadsföring och sportade lite kvällsstan med Larsa & Co. Plus bestal min familj på en kurvig fyrtiotalist som kan bli min nya trallah nu när min senaste återigen stulits i denna förbenade cykelstödsstad. Det bor fortfarande en mikroborrigg i min stackars hals men krisen är över. Dör jag inte av ren cykellöshetsleda så hoppas jag på bättring till helgen. Är bra sugen på att köra Luma GP men det vore kanske lite fåfängt med tanke på sjukdomsbilden. Lugna, långa distanspass ex två är kanske mer på sin plats. Hursom – bra helg, kommer att bli en bra vecka. Vad ska ni hitta på? Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Katja, den cykeln är en Pärla, med originalfälgar o kedjeskydd! Gissar att den har slipade lagerskålar i naven o pedalerna oxå. (Skulle inte förvåna om ringklockan är en Pärlan med den fantastiska klangen). Ta väl hand om den!

    1. Jo jag börjar förstå det! Lite synd att skärmarna är övermålade, sadeln inte är nån gammaldags etc. Ringklockan är original ja :) Funderar på att rusta upp den och göra den finfin och glänsande igen. Lovar att ta hand om den iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.