Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlekKatja reserKatja tävlar

Semester vacances 假期 каникулы חופשה!

Semester vacances 假期 каникулы חופשה!

semester

Äntligen är ögonblicket här – ingenjören stämplar ut och stämplar inte in förrän den tredje augusti. Det är smått overkligt, med tanke på årets arbetsbörda, att jag äntligen äntligen äntligen har fyra lediga sommarveckor!

Det finns de som mår bra av att ta saker som de kommer och så finns det vi som mår bäst av att ha nånting att se fram emot. Denna semester ser jag fram emot att ge allt på i hemskt värme under tempot, partempot och linjet i Masters-SM i Sunne som drar igång imorgon, bada så många gånger jag hinner orkar eller kan, lära mig köra downhill i antingen Järvsö eller Sälen, umgås med dem jag tycker om (och som är hemma), njuta av de transcendent långa och branta, för mig nya stigningarna nere i mitt favvoland Frankrike, cykla landsväg (eller kanske mtb?) uppe i Norrland, hänga lite i sommar-Stockholm, dricka kalla drycker, leva nomadlivet i Crossbussen och njuta varenda sekund jag bara förmår, det tillsammans med Jörgen.

Jag ser fram emot att vara lycklig.

Ni bloggläsarfolket behöver inte oroa er – jag kommer att fortsätta leverera (ser bloggen tack och lov inte som ett arbete) men antalet inlägg och frekvensen kommer att minska och variera något, så som sig bör i semestertider. Ni är ju ändå ute och cyklar ni.

Så nu stämplar jag alltså ut och tänker fira in semestern med att shoppa (!) mig ett par kattigaste holbrooks anno 2015 (glömde mina gamm-holbrooks i Stockholm, känner mig naken utan dem) samt ett gäng dosor vätskeersättning.

Puss på er. Och skriv gärna vad ni gör nu i sommar, är nyfiken!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.