Cykelkatten

Afterbike, afterglow

19315508105_ed3c38d2a0_o

19127915498_1f131070c9_o

19315505955_0215a825fc_o

Haters gonna hate, men fan va snygg en postorderhoj kan se ut efter lite master edit av självaste AK! Jag kommer nog att vara den enda tjejen utan vare sig tempohoj eller tempohjälm (eller ens vedertagen tempoställning) på vetz-SM i helgen, men jag är nog nöjd eftersom min cykel ändå inte ser sådär hemskt modern ut fast den är modern… Äsch ni förstår tror jag. De här hjulen är byggda för hand, eker för eker, limmade och finfina. Dessutom har jag en ny fräsch kassett (Shimano, så tråkigt, jag vet men vad gör en inte) och en ny kritvit styris. Ikväll ska jag provköra hjulen Frösåker turretur (ska tydligen låta som en diskmaskin just dessa hjul, får se om de kan klå min diskmaskin) och sen blir det ingen mer cykling förrän på fredag då det är SM-deltävling nr ett – enkatjatempo!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

 1. Snygg är den i alla fall. Materialet är inte allt. Tog en själv en alpin Mastersmedalj i Super G med vanlig Storslalomskidor, så prestation göra av människan inte maskin.
  Du skulle dock kunna bli mer aero genom att sänka styrstammen 1-2 ringar. Ser ut på bilden att kunna gå, eller? Ride hard & shut up legs. Palle

  1. Wow, grymt! Klart, inte allt, speciellt inte på linjet på sön. Men just tempo… Men äsch, får duga med denna skönhet! Ang. styrstammen så är det så att jag har en ruggigt elak rygg. Får helvetiskt ont och domningar i benet om jag sitter för lågt, handlar om mm-precision. Har dock faktiskt “gått lägre och lägre” år för år, kanske dags för nästa steg. Ride hard du med! :)

 2. Recept:

  Fälg: bak: FSL60-TM-23, (28h) ,fram:
  FSL50-TM-23 (16h)

  Nav: Bitex 13

  Ekrar: Mac cn Aero494

  Däck: Continental sprinter gatorskin 25mm (tub)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.