Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja tävlar

Crossbussen mot SM!

Hej hej från Crossbussen! Jag, The Greatest och Pöjschen börjar sakta men säkert närma oss Sunne (som ligger nere i Värmland). Sakta går det för vi dricker som galningar vilket gör att vi kissar ofta, och så måste vi fylla på de fyra (!) vattenflaskorna som ändå sinar snabbt i denna helgalna värme. Visst är det ironiskt – där har jag tränat i regn och köld hela våren och försommaren och så är det precis tvärtom när jag ska tävla! Mina fötter är svullna, jag har klassisk värmediarré (exakt SÅ romantiskt är det att vara tjej och cyklist och värmeoffer ibland) och jag måste in i nåt djupt kallt vattendrag innan jag startar. Dagens start offentliggjordes sent – och som D30 (min klass i denna tävling) startar jag strax före sju. Puh, ogillar egentligen att vara på plats för tidigt men samtidigt så hinner jag ju äta i god tid och värma upp (hehe) ordentligt för en gångs skull. Nu passerar vi Karlstad. Vi ska leta på nån fin sjö och nåt dugligt värdshus.

Återkommer med en rapportering efter körningen – vi är endast 4 (!) damer i D30 och jag känner enbart en av dem – watt-Cissi. Ska iaf ge järnet, God save the Cat!

Puss från mobilen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.