Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag har en ny fotpump! Förrgår gick ju min gamla sönder – lägligt nog fem minuter innan passets början vilket gjorde att jag som vanligt fick jaga skiten ur mig för att komma med nån fartgrupp whatsoever på tisdagsträningen. Men igår så fick jag en helt ny jäkligt disko pump i present! Den går i tonerna av giftigaste njurstensneont och jag hoppas att den levererar många år av stabilt högtryck. Tack Jörgen <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.