Cykelkatten

Afterbike, afterglow

2015-03-12 17.29.57

2015-03-12 17.30.51

Hej folks! Vet ni, igår företog jag mig vårens första (!) vardagsrepa i kvällssolen. Hittills hade jag alltså cyklat ute enbart om helgerna. Igår var mina ben för trasiga för inomhusintervallerna och tur väl det. För ute såg jag kvällssol, vårdamm och en våtmark med ungefär tvåhundra svanar i. Så förbaskat magnifikt!

Tyvärr litar jag inte riktigt på svansläktet, bajsigt och gormigt och aggro (alltså Svansjön-baletten är så not based on true story), så jag struntade i att ta en bild. Men jag tog bild på mina laboratoriebrillor och mig själv istället. På behörigt avstånd från svanarna, förstås.

Sedan råkade jag gå upp helt i mitt trampande och klockan blev alldeles för sent när jag rullade in i stan igen. Var kall som en isbit, en uppspelt sådan.

Kanonrepa med andra ord. I helgen vankas distans x 2, hur grymt är inte det?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Den vägen förbi Frövisjön är en av mina favvovägar, oavsett fordon. Där har jag under årens lopp upplevt årstidsväxlingarna, duckat för, och stannat för (!) flygande resp gående tranor!
    Såg idag uppgift på att det varit 800 (!) svanar vid sjön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.