Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Bloggtävling: Unikt armband från Recycling Cykelsmycken

Bloggtävling: Unikt armband från Recycling Cykelsmycken

PicMonkey Collage

Hej. Det var inte igår vi hade en bloggtävling men nu är det dags igen. Den här gången är det ett fint armband från Recycling Cykelsmycken som ligger i potten. Recycling Cykelsmycken drivs av Tatjana Zeidler – som jag faktiskt läste en kurs i Jönköping med för himla många år sedan. En sak jag gillar med Tatjanas smycken är att de faktiskt ser ut som riktiga smycken jag själv kan tänka mig att ha på mig! Nätta och lyxiga, “trots” att de är gjorda på gamla slangar och kedjelänkar.

Här är armbandet som jag har valt ut eftersom jag tycker det passar både tjejer och killar:

image1

För att delta så räcker det med att kommentera med sitt namn och svara på frågan: Vilket märke på cykelkedja använder sig Tatjana av när hon skapar smycken av kedjelänkar? Svaret går att hitta på Recycling Cykelsmyckens facebooksida.

Lycka till och sprid gärna det goda ordet – att köpa ett smycke gjort av Tatjana är att göra gott eftersom överskottet går till hennes arbete med utsatta djur.

Tävlingen pågår till och med fredag och vinnaren meddelas här på bloggen. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren meddelas i veckan. Tack alla som har deltagit :)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

13 kommentarer

  1. Jag måste ju ta chansen att vinna ett så snyggt smycke!
    Tatjana använder KMC eftersom de är nickelfria.

  2. Som Björn redan nämt, så är det ju KMC kedjor. Riktigt häftiga smycken måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.