Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelMellan rundorna

Dubbbluffen, fem extra procent och annat skoj.

Dubbbluffen, fem extra procent och annat skoj.

Tja. Först, en suddig crossbild för rätt mood:

15653872065_79f13eb8aa_k

Fett läcker benfärg på Johans ben, undrar om det var solen eller Raphas embro eller både och som var i farten där på morgonen…

Okej.

Åh jag ville aldrig, aldrig gå in denna morgon, hela staden badar i guld, till och med dödsgruset på cykelbanorna gnistrar! Jag är så himla pepp inför lördagen då jag äntligen får cykla distans ute, kan knappt minnas när det hände sist.

På tal om pepp, tack för alla era svar under mitt förra inlägg. Den här bloggen är kanske inte världsstörst (vilket underdoggen i mig är glad för, hade varit svårt att härja fritt om man låstes av förväntningarnas ramlås) men den har banne mig grymmast läsare. Vilka andra läsare än mina är lika ärliga, roliga och kunniga? Tänkte väl.

För er läsare så kommer det ut en liten välgörande bloggtävling till helgen.

Måste förresten berätta en rolig grej, när vi ändå snackar kunnighet. Har ju här glatt gått runt och trott att jag kört på dubbenbartfram ända sen januari, typ. Känt att det gått lite trögt på asfalten och på gruset men fine, är väl extraklen eller nåt. Igår när Anna kom förbi gick vi ner till förrådet där crossen huserar mellan rundorna. Åh, har du dubb bak? frågar Anna. Huh? svarar jag. Jo men det är dubb! säger Anna. Nä men det kan inte vara möjligt jag kör ju dubbernbartfram liksom! svarar jag.

Just eh. Där har jag tydligen kört dubbeldubb även när jag inte behövde köra dubbeldubb. Nu vet ni. Det positiva med det hela är väl att jag förmodligen blivit lite lite starkare tack vare dubbeldubb. Dessutom måste jag ta i typ 5 % mer pga. jockey wheelsen som har slitits ut. Fatta va grymt stark jag kommer att känna mig när placeboeffekten från racern slår i.

Paus med suddig inspirationsbild två:

15467769598_8f15ba45cc_k

Så.

Lovar förresten att fota under distansen. Jag vet att det har varit lite fattigt med ego- och cykelbilder här på bloggen de senaste veckorna men det är för att jag är urless på att fota inomhusträning. Men snart börjar den fotogeniska säsongen igen.

Och om vi fortsätter med på tal om-temat så vankas det core och veckans sista intervallkör ikväll – på tal om inomhusträning. Shit vad jobbigt och grymt det kommer att bli.

och två sista grejer:

sista grej ett: Visst fan låter dubbeldubb som Doppeldusch? Doppeldusch, ett hemskt men likt förbannat praktiskt påhitt.

sista grej två: Jonatan tipsade om denna artikel idag. Läs den gärna innan ni ser Bikes vs. Cars. Kan vara tänkvärt och antisvartvitande.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Hahahaha jag orkar inte mer!! Hur kan man inte veta att man har dubb bak? Typiskt Katten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.