Cykelkatten

Afterbike, afterglow

tumblr_static_wrc_coat_of_arms_6.66

Så fort jag fått höra om crossetapploppet Dalsland Runt så blev jag störtförälskad i idén. Jag har aldrig varit i Dalsland (inte vad jag vet i alla fall) men är smått mystifierad av dess natur ända sedan min bästis i Göteborg etappaddlade i Dalslands kanaler och visade mig sedan foton.

Det lilla problemet (problemet? den lilla utmaningen ffs!) är ju däremot det där med att det hela händer just i Dalsland närmare sagt Vänersborg. Vänersborg ligger 338 cykelkilometer bort från Västerås. Den totala stigningen på knappa 1000 hm är försumbar men 338 kilometer tar tid och… nä.

Så jag dröjde liksom med att anmäla mig eftersom det är ju inte riktigt löst med kattransport till starten.

Vilket gjorde att loppet vart fulltecknat :(

Men igår så blev jag åter påmind om Dalsland Runt och tänkte ah men vaffan kom igen då Katja du har ju aldrig gjort nåt liknande vilket innebär att du helt enkelt måste och skickade iväg två mail där jag anspelade på både det ena och det andra. På kvällen kom det glada beskedet: det fanns stjärterum för mig!

Under tiden jag väntade på beskedet råkade jag (som vanligt) glida in på nån frankofil blogg och blev sjukt parissaknig. Får jag inte plats Dalsland Runt så drar jag till Paris den helgen och förlustar mig, tänkte jag.

Det vart inget Paris i maj. Äsch då. Grannen håller på och köper biljetter till Gilmour i London i september så det känns inte helt storstadstomt på resschemat ändå.

Dalsland Runt kommer att bli så himla, himla kul (och lite läskigt för jag känner typ ingen och alla anmälda ser smått coola avslappnade och världsvana ut etc.) Nån av er som har kört, tänker köra eller känner nån som ska köra?

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.