Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hur folklig är inte världens cxigaste cykelgren cyclocross? Fett folklig! Det är glatt, festligt, publikvänligt och sjukt jobbigt för alla oss som deltar och cyklar och springer oss trötta genom den publika terrängen. Nu blir crossen ännu mer folklig (och förhoppningsvis ännu mer poppis) tack vare att crossavsnittet av programmet Svett & Etikett kommer ut på statlig teve snart.

Så – ratta in era teveapparater och bjud Radiotjänsten på en Duvel den 25 mars. Eller strunt i det och kolla in när vi crossar häcken av oss vid Hellasgården på SVT Flow.

För mig är det lite extraspeciellt, det avsnittet. Det var ju nämligen min crosspremiär! Här är racerapporten, tänka sig att jag ändå knep andra platsen i sportklassen. Stort nog för mig då.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.