Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Allmänt om träningCykelMellan rundorna

Veckotankar solen runt.

Veckotankar solen runt.

16426721209_f70ade55fe_h

No shit vårfint

2015-02-23 10.10.44

Funky omklädningsrum på Lögisbadet i Västerås

Glad måndag!

Vilken ljus, mysig helg det blev. Hade ju lillebror här på besök vilket innebar noll cykling men dock massa annat skoj som besök av Sala Silvergruva, sim och lek i simhallen, spel, film, läsning, kortdistanslöpning och knapp kontakt med de sociala medierna överhuvudtaget. Sånt behövs ibland. Men okej jo jag var cykelabstinent men det är jag ju alltid ändå så.

Ni får ursäkta men att det har varit så lite cykel här i bloggen på sistone men jag har faktiskt tränat på för fullt. Det har bara blivit så tråkigt att rapportera om mina inomhuspass. Nu känns det som att det bara är en tidsfråga innan jag kan börja rapportera om de riktiga cykelpassen även vardagsvid! Egentligen skulle jag kunna cykla ute till vardags redan den här veckan. Pallar man upp sin lilla rumpa tillräckligt arla à la Le Peloton eller Johan så hinner man ju faktiskt cykla en timma eller så innan jobbet. Men jag är så hemskt värdelös på att gå upp tillräckligt tidigt som rutin. Före sju är jag så gott som mumifierad. Egentligen borde vi i Västerås ha en egen Le Peloton. Jag minns att vi gjorde ett svagt försök till det via Facebook förra året men det sket sig inte minst pga. såna som jag som “av någon anledning” inte pallade oss upp i tid. Hursom! Om idén kommer upp igen och det blir ett gäng som går upp i tid så ska jag försöka falla för grupptrycket jag med. Men än så länge får jag börja köra som jag brukar – komma tidigare till jobbet med cykekittet i väskan och cykeln under armen och sedan köra effektivt en-enochenhalv timme innan mörkret sänker sig över min lokala heatmap. Jag kommer dock att fortsätta med de grymma styrkepassen jag äntligen kommit igång med.

Den här veckan kommer dock fortfarande mest bestå av inomhusintervaller samt det där inomhusbengymmande. Ska bli så obeskrivligt skönt att köra skiten ur benen ikväll innan jag bänkar mig ner framför recapen av Oscarsgalan (om inte annat så för Dr Horribles skull). Jag tänker köra extraduktig i veckan eftersom det inte blir någon distans i helgen då jag ska till Göteborg och må.

Och förresten hade det varit roligare om Contis vunnit Solen runt. Cheater or not, det hade varit mer uppståndelse liksom. Och trots att jag är en Team Sky-lover så älskar jag uppståndelse.

Nog om mig. Vad gör ni för skoj i veckan?

Och en matchande låt.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. “Solen runt” bjöd ju fantastisk cykelåkning mellan Contis och Froome… Om resten av säsongen bara blir i närheten av detta så kommer det bli magiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.