Cykelkatten

Afterbike, afterglow

15990385304_7fbcf10d91_o

16425357958_0cbc0407e4_h

16611898892_d018b703cc_h

16611390501_9eab11e52c_h

Hej. Idag har jag och lillebror slängt käft med snygggruvisen Jöns, hängt i kungligt vackra miljöer, skrattat av vårglädjen, gått en järnspikars (man får varken svära eller vissla i gruvan) massa trappsteg inne i den mytomspunna silvergruvan i Sala och lyssnat på den slokhattade guidens gruvarbetarsång anno 1700-talet. Sextio meter under jorden var vi, och såg hundratals meter ner, rakt ner i de avgrundsdjupa schaktgluggarna. Tänk vad glad man blev av att återse dagsljuset (samt glassrean inne i museibutiken!).

Är nu i efterhand glad att jag inte förverkligade min idé om att cykla till och besöka gruvan i somras. Det hade inte varit något vidare bekvämt att tippa omkring där nere iklädd cykelskorna

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

    1. Otroligt intressant!
      Jepp, nya kameran med sämst inställningar. Hann aldrig ställa in ordentligt, därav inte helt supernöjd med hur bilderna blev :/ Men, jag LÄR mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.