Cykelkatten

Afterbike, afterglow

En skitig mobilbild
är ändå en bra bild
om den skitiga cyklisten
bra cyklat har! :D

Hej. Vet ni vad! Jag är lite försiktigt pyttisglad. Jag känner mig nämligen så pass frisk och utvilad att jag tänker smygstarta rehabträningen ikväll. För att vara lite extrapräktig tänker jag väcka kroppen med klassiskt corepass på F&S. Ta i precis så mycket så det drar lite i senorna men låta bli att överprestera à la Katja (dvs. förvandla även det mjukaste corepasset till en pulsorgie genom att alltid va upprepigast och värst på varje övning). Utan vara lite mer ballerina, mina 172 cm till trots.

På tal om cm så har jag nu beställt en uppsättning rykande färska klubbkläder till den kommande cykelsäsongen. Västerås CK har ju bytt till Kalas nu med egna storlekssätt och allt så jag hoppas verkligen att jag har tagit rätt storlekar. Tack Eva för guidningen! Det nya i år är också att jag tänker crossa i praktfull blårange kroppskondom, som sig bör. Och även tävla i damtröja på landsväg – vilken lättnad för alla som sett mig bomma den annars så självklara segern pga. dumherrtröjan som åker upp och grinds my gears hela tiden… Ehm hursom det blir skönare och snyggare på bild i alla fall.

Åsikterna må gå isär – men en sak är alla överens om: blårange syns bäst i hela den stora klungan. Dessutom (över)matchar det min hårfärg. Bara en sådan varumärkesvårdande sak, värt.

Pepporgien fortsätter i träningssalen. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.