CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Cure.

Cure.

Ursäkta för att det är så många livsstilsblogg-ish bilder här på katten just nu. Men det blir ju lätt så när jag är fortfarande konvalescent och inte har några pepp träningsbilder att bjuda på. Men bjuder i alla fall på min tillfriskningscocktail hemma i köket just nu. Immiflex, immunbrus, c-vitaminfruktöverdos, grönsakskok… och självklart färska snittblommor och The Cure. För att själen också behöver liniment, eller hur?

Ikväll ska jag förresten träna light. Dags att väcka them wee legsen. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.